MOPAN Suceava

Un agent de pază al unei şcoli din Suceava a ajuns la spital după ce a fost bătut de doi tineri beţi. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:00, paznicul Victor V., de 41 de ani, a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că în timp ce se afla în timpul serviciului a fost agresat fizic în curtea şcolii de către două persoane necunoscute.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Suceava s-a constatat că în jurul orelor 00:45, V. Victor s-a sesizat cu privire la faptul că doi tineri au intrat în curtea unităţii școlare prin escaladarea gardului din dreptul căminului internat.

Tinerii au început să facă scandal, motiv pentru care paznicul s-a legitimat şi le-a cerut să se oprească şi să părăsească zona unităţii de învăţământ. Cei doi au devenit recalcitranţi, fiind sub influinţa băuturilor alcoolice, l-au lovit cu pumnii şi picioarele şi l-au aruncat peste gard pe strada Zorilor lângă magazinul alimentar din fosta staţie de autobuz, unde l-au lovit din nou.

V.Victor  a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava unde a fost diagnosticat cu ,,traumatism cranio cerebral regiune occipitală, contuzie hemitorace drept şi multiple excoriaţii la nivelul membrelor superioare”. Bărbatul nu a rămas internat.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se stabili încadrarea juridică a exactă a faptei în urma examinării medico legale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava