MOPAN Suceava

Pentru ca pelerinii să ajungă la timp la slujba de hram a Mănăstirii Putna, pe 15 august, trenul de Putna pleacă din Suceava cu o oră mai devreme, adică la la 6.57. Pe site-ul Linia 515 Dornești – Putna a fost anunțată această modificare a mersului trenurilor, valabilă doar pentru ziua de 15 august 2019 și care vizează circulația trenurilor dinspre Suceava către Putna.

Pe 15 august, trenul Suceava – Putna va pleca din gara Suceava – Burdujeni la ora 6.57 și va ajunge în Putna la ora 9.11, ceea ce va permite pelerinilor să ajungă la timp pentru slujba de la mănăstire.

”Pentru a veni în sprijinul pelerinilor, CFR Călători a venit cu ideea modificării mersului trenurilor pe relația Suceava – Putna și retur, în data de 15 august. Astfel perechea R5622 & R5623 a fost înlocuită cu R5620 & R5621 care circulă în mod normal în weekenduri.

Modificarea este foarte bună, dat fiind faptul că oamenii vor fi interesați să ajungă cât mai devreme la Putna, la 9:11 în loc de 10:21. Pe scurt, perechea de trenuri de dimineață din weekenduri va circula și joi, pe 15 august 2019, iar celelalte trenuri din restul zilei, vor circula normal dupa programul de luni până vineri”, se arată pe site-ul menționat.

Acolo este prezentat intregral programul trenurilor de călători pe traseul Suceava – Putna pentru 15 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava