Comenzi MOPAN Suceava

Așa cum și-a obișnuit clienții, în sezonul rece, Iulius Mall Suceava dă startul distracţiei de iarnă şi îi aşteaptă pe pasionaţii sportului pe gheaţă la Ice Dream. Miercuri, 30 noiembrie 2016, se redeschide patinoarul preferat de suceveni, indiferent de vârstă.

Iulius Mall le propune tuturor sucevenilor și nu numai să se bucure de zilele libere naționale la patinoar. De miercuri, 30 noiembrie 2016, patinoarul Ice Dream îi așteaptă pe iubitorii mișcării pe gheață la baza turnului Iulius Mall Suceava. Arena se întinde pe o suprafață de 1.000 mp şi poate găzdui până la 200 de persoane simultan. Ice Dream este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30.

Pentru recreerea dintre sesiunile de shopping, amatorii sportului pe patine vor petrece clipe antrenante și distractive, alături de prieteni și de familie, pe ringul alb. Iulius Mall Suceava completează, astfel, oferta de posibilități de petrecere a timpului liber pentru clienții săi, cu destinația preferată de distracție pe timp de iarnă. În plus, doritorii se vor bucura de sesiuni de mișcare pe gheață la aceleași prețuri ca şi în anii trecuți. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi. Iar pentru a se distra în voie, își pot lăsa hainele la garderobă, contra sumei de 1 leu.

Patinoarul Ice Dream beneficiază de tehnologie performantă de răcire şi menţinere a gheţii, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava