MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Aerodromul FLORENI implineşte 3 ani de activitate şi vă aşteptă in haine noi , de aerodrom certificat ! Pentru “condimentarea” evenimentului şi urmare a succesului de anul trecut, vom organiza o nouă ediţie a Triatlonului “Aripi şi Cai-Putere”. Ediţia de anul acesta va avea loc în perioada 26 – 28 iulie 2013.

Echipajele se pot înscrie optional în concurs si vor evolua AERO-MOTO-HIPO, respectiv în aer (pe aeronavele lor), la sol (pe ATV-uri de zeci de cai-putere) şi la semiînălţime (în şaua unui cal adevărat). Probele vor pune în evidenţă curajul, stăpânirea de sine, agerimea minţii , calmul şi puterea de convingere. Şi nu în ultimul rând, capacitatea de auto-perfecţionare şi dorinţa de a fi cel mai bun.

Proba AERO impune echipajelor evoluţia în condiţii de zbor la vedere (VFR). Zborul se desfăşoară pe un traseu impus, se punctează lucrul cu harta şi cronometrul de bord, precizia încadrării spaţio-temporale şi corectitudinea calculelor de navigaţie.

Proba MOTO solicită un minim de cunoştinţe tehnice, adaptabilitate la caracteristicile de operare ale ATV-ului , un bun echilibru între reacţii şi control, aprecierea nivelului de pericol şi menţinerea în marja de siguranţă, o bună orientare spaţială şi putere de concentrare.

Proba HIPO cere stăpânirea unui singur cal-putere, dar cu personalitate proprie ! Este necesară onestitate şi blândeţe , o comunicare într-un mod special dar şi fermitate din partea călăreţului. Proba punctează atât capacitatea de control şi evoluţia pe un traseu simplu (uşor de executat chiar şi pentru începători) cât şi atitudinea în şa a călăreţului.

 

Desfăşurarea evenimentului

Vineri , 26-Iulie :

– sosirea participantilor, transportul la pensiuni/hoteluri si cazarea

Sambata , 27-Iulie :

– activitatea de baza (concurs de tip triatlon)

– zboruri de agrement (pentru echipajele si aeronavele din afara concursului)

– zboruri demonstrative

Duminica , 28-Iulie :

– zi de rezerva (pentru activitatea de baza) si zboruri de agrement

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava