MOPAN Suceava

Bradley Cooper a declarat recent că nu este interesat deloc să câştige premii. Actorul – care a pierdut recent Oscarul pentru Cel Mai Bun Actor în favoarea lui Daniel Day Lewis – susţine că, distincţiile nu au fost niciodată elemente hotărâtoare pentru cariera sa.

El a declarat pentru numărul din aprilie al revistei GQ, potrivit showbizspy.com: „Nu-mi doresc să câştig un Oscar. Nu aş schimba nimic. Nimic. Lucrurile din viaţa mea care nu sunt împlinite, nici nu vor fi.”

Cu ceva timp în urmă, Cooper a explicat că moartea tatălui său, Charles Cooper, l-a forţat să reeevalueze lucrurile care contează cel mai mult în viaţă.

„Moartea a devenit ceva foarte real. Şi tangibil. Pentru că tatăl meu – cineva care a fost în viaţa mea timp de 36 de ani, s-a dus. L-am privit murind, l-am privit de la capătul patului respirând şi, la un moment dat, am văzut cum a respirat pentru ultima dată. Am trecut prin această experienţă. A fost o experienţă care mi-a schimbat viaţa complet. De atunci nimic nu a mai fost la fel. Ştiţi cântecul lui William Blake ‘Innocence’? Ei bine, atunci, în acel moment, incocenţa mea a dispărut. Gata. Nu s-a mai întors niciodată. Tatăl meu mi-a dat două daruri: m-a adus pe lume şi a murit cu mine. Înainte, tremuram tot dacă trebuia să vorbesc în faţa unei mulţimi. Pot controla orice. Mi-am privit tatăl murind şi am realizat că, la un moment dat, toţi vom muri. Pentru mine, a fost un fel de schimb, am trecut de la ceva ce ştiam teoretic, la ceva ce am simţit pe pielea mea, la ceva tangibil. M-a dat peste cap.”, a declarat atunci faimosul actor, mai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava