MOPAN Suceava

Pe drumurile din județul Suceava nu sunt blocaje însă se circulă cu mare dificultate din cauza viscolului puternic, a anunțat prefectul Constantin Harasim. A fost semnalată o problemă pe E 85, unde remorca unei maşini de mare tonaj a fost spulberată de viscolul puternic şi aruncată în decor, pe carosabil rămânând doar capul tractor.
Harasim a mai precizat că duminică dimineaţă două localităţi sucevene, Cumpărătura şi Bosanci, au rămas complet fără curent electric, echipele de intervenţie remediind între timp problemele.
El spus că sâmbătă seara patrule mixte au efectuat acţiuni pentru identificarea persoanelor aflate în risc de îngheţ în mai multe localităţi, printre care Suceava, Fălticeni, Vatra Dornei, Gura Humorului, Solca. Doar în municipiul Suceava au fost identificate două persoane aflate în situaţie de risc, dar care au refuzat transportul într-un adăpost.

Pe drumurile din județ nu sunt blocaje însă se circulă cu mare greutate. Două localități au rămas complet fără curent electric, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava