Concert pascal
MOPAN Suceava

Starurile de peste Ocean au fugit cu mic, cu mare, la zăpadă sau la bălăceală în locuri exotice, în ultima zi din 2022, pentru că nu au vrut să le prindă Anul Nou acasă, notează click.ro.

Gwyneth Paltrow (50 de ani) a sărbătorit Revelionul la căldură. Celebra actriță se află în Barbados încă de la Crăciun, iar Anul Nou a găsit-o alături de mama sa, Blythe (79 de ani), pe plajă. Cele două s-au plimbat fericite pe malul mării, îmbrăcate în costume de baie, ambele etalându-și siluetele fără cusur. Nu au fost singure, ci alături de Apple, fiica lui Gwyneth, care se află acolo de mai bine de o săptămână. Paltrow, care are o avere de 200 milioane de dolari, a purtat un bikini negru, în timp ce mama sa a optat pentru un costum de baie întreg, de culoare albastră.

Kylie Jenner (25 de ani) a sărbătorit Revelionul la schi, în munții Aspen, din Colorado. A luat-o pe pârtie și pe fiica ei, Stormi (4 ani) și amândouă s-au distrat alături de sora lui Kylie, Kendall Jenner (27 de ani), și de prietenii săi Hailey și Justin Bieber. Kylie, care are o avere de 600 de milioane de dolari, a fost văzută în timp ce o învăța pe fiica ei să se dea cu placa, potrivit Daily Mail.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/pe-plaja-sau-la-zapada-iata-cum-au-asteptat-2231822.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava