MOPAN Suceava

De curând, în Iulius Mall Suceava a fost inaugurat primul magazin din regiunea de nord-est al Pegas, producătorul autohton de biciclete. Dedicat pasionaților de mișcare pe două roți, Pegas este un nume cu rezonanță în rândul mai multor generații de bicicliști, reinventat, venind în permanență în întâmpinarea clienților cu noi produse, modele și accesorii.

Pegas, producătorul român de biciclete renumit în anii ’70 și ’80, a deschis, recent, un magazin cu o suprafață de peste 260 mp, la etajul Iulius Mall Suceava. Creat în 1972 și reinventat în 2012, în prezent, Pegas înseamnă atât bicicletele cu un design ușor recognoscibil, cât și noi vehicule, inovative, fiabile și confortabile. Pasionații de pedalat au la dispoziție renumitele biciclete Pegas, precum și modele din colecțiile Urban, Fatbike, Mountain Bike, Cruiser, Cargo, Halfbike, Electrice și altele. În portofoliul Pegas se regăsesc acum și role, skateboarduri, longboarduri și trotinete, clasice sau electrice, pentru toate vârstele.

Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv. În plus, le oferă clienților o experiență completă, propunând accesorii dintre cele mai diverse, de la cele de design și entertainment, până la cele funcționale, precum scaune pentru copii și soluții de depozitare, sau pentru siguranță. Mai mult, în magazinul Pegas din Iulius Mall Suceava sunt disponibile și echipamente speciale pentru ciclism, dar și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, rucsacuri și accesorii sport.

Pegas este prezent cu opt locații fizice în cinci orașe din țară. Magazinul din Iulius Mall Suceava este cel mai recent inaugurat, după cele din București, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și Constanța.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava