MOPAN Suceava

Valentina Pelinel a ignorat cu succes toate răutățile care s-au scris în presă despre ea, de când s-a aflat că poartă în pântece copilul lui Cristi Borcea. Totuși, anumite declarații care i-au trecut pe la urechi au nemulțumind-o profund pe vedetă, care este hotărâtă să acționeze în instanță, potrivit click.ro.

Spre sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, Monica Tatoiu s-a pronunțat în scandalul Borcea-Pelinel, atacând-o în declarații pe Valentina, dar și pe copilul ei. Femeia de afaceri a numit-o „imorală” pe „amanta” lui Cristi Borcea, spunând că este vinovată pentru distrugerea căsniciei acestuia. Ulterior, manechinul a declarat că va acționa pe cale legală, ceea ce a și făcut, conform sursei citate.

Într-un interviu acordat ziarulring.ro, Valentina Pelinel a mărturisit că așteaptă ca Monica Tatoiu să îi ceară iertare în mod public, preferând să rezolve conflictul în mod amiabil, însă a spus și că demersurile legale  au fost începute.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/pelinel-asteapta-scuze-publice-de-la-tatoiu-inceput-demersurile-legale

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava