MOPAN Suceava

Penelope Cruz a mărturisit că adoră să taie părul oamenilor, pasiune ce a deprins-o de mică, petrecându-și cea mai mare parte a copilăriei în salonul mamei sale, notează contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 46 de ani a învățat în salonul mamei sale să tundă și să aranjeze părul și a continuat, încă din adolescență, să exerseze pe oamenii din jurul ei.

Întrebată cine i-a oferit cel mai de preț sfat în materie de frumusețe, Penelope a spus: „Mama mea. Am învățat foarte multe lucruri de la ea privind-o lucrând în salon ani la rând și punând în aplicare tot ce am ‘prins’ de la ea pe oamenii din jurul meu. Ador să tai părul oamenilor!”

Îndrăgita actriță a povestit și că o dată a tuns-o pe Salma Hayek la lumina lumânării: „Îi faceam Salmei părul și machiajul înainte de o premieră și s-a luat curentul. Așa că a trebuit să fac totul la lumina lumânării. A fost o adevărată provocare!”, a dezvăluit Penelope, potrivit sursei citate.

Penelope a mai spus că a reținut și folosește și acum câteva dintre sfaturile de frumusețe primite de la mama sa: „Am grijă de părul meu aproape singură! Am crescut în salonul mamei, așa că știu câteva trucuri pentru a-mi menține părul sănătos. Știu să tund, știu să vopsesc și știu să usuc.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava