MOPAN Suceava

REWE România continuă planul de extindere și, începând cu 13 iulie 2016, locuitorii din Drobeta-Turnu Severin se vor bucura de un nou magazin Penny Market (strada Topolniței  nr. 8), al patrulea deschis de către companie în județul Mehedinți și al doilea din orașul Drobeta-Turnu Severin. Noul magazin, cu o echipă formată din 16 angajați, are o suprafață de 1350 mp și asigură 170 locuri de parcare.

Noul magazin are un design modern și elegant, clienții având parte de o experiență nouă prin organizarea diferită a categoriilor de produse, dar și prin articolele proaspete, selecționate cu grijă zi de zi.

Penny Market își întâmpină clienții cu o varietate de legume și fructe în raionul aflat chiar la intrarea în magazin și oferă o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Selecția de produse este gândită în așa fel încât să ofere soluții proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei. Varietatea lactatelor și brânzeturilor, carnea proaspătă și gama de pește și mezeluri sunt mereu la îndemâna clienților la prețuri atractive.

Clienții beneficiază și de o gamă diversificată de articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

 Design-ul modern și elegant din prima parte a magazinului găzduiește produsele non-food, una dintre atracțiile magazinului.

 Penny Market va fi deschis de luni până sâmbătă, intre orele 7.00 si 23.00 si duminica intre orele 8.00 si 21.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava