Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 14 martie – 19 iunie 2013, cumpărăturile în magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount se transformă în puncte bonus. În funcţie de numărul de puncte acumulate, clienţii pot beneficia de discounturi de până la 100% la achiziţionarea caserolelor PYREX, produse de Arc International Group (Franţa), lider pe piaţa sticlei şi a ceramicii de specialitate.
Promoţia Pyrex recompensează clienţii fideli săptămânal. Aceştia pot căuta la raft produsele care aduc puncte bonus, menite să valorifice experienţa de cumpărături în cele două reţele de magazine deţinute de compania REWE România.
Campania se desfăşoară în toate magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount şi este promovată la nivel naţional prin reclame TV şi radio, presă, materiale de comunicare în magazine, pliantul săptămânal şi pagina web: www.penny.ro.

Începând cu 14 martie 2013, cumpărăturile aduc puncte bonus pentru fiecare produs participant la promoţie, semnalizat la raft şi în pliantul săptămânal, sau la fiecare 25 de lei cheltuiţi, echivalenţi cu 1 punct bonus. Punctele acumulate vor fi lipite în spaţiile desemnate pe un talon colector, în schimbul căruia clienţii pot achiziţiona produsele din gama Pyrex cu un discount de până la 66% sau chiar gratuit. Punctele pot fi colectate până pe 19 iunie 2013, însă participanţii la promoţie au la dispoziţie încă 2 săptămâni, până pe 3 iulie 2013, pentru a aduce taloanele completate în magazine şi pentru a beneficia de ofertă.

Caserolele Pyrex aparţin unei game variate de produse de bucătărie ale companiei Arc International Cookware (AIC), parte din Arc International Group, ce se remarcă prin proprietăţile plasticului şi ale sticlei folosite. Disponibile în diferite forme şi dimensiuni, caserolele sunt rezistente, uşor de folosit şi curăţat. Conţinutul este identificabil prin sticla transparentă, ce reţine mirosurile. Materialul fiabil şi termorezistent permite introducerea în cuptoarele normale sau în cele cu microunde. Întreţinerea caserolelor este uşoară, acestea putând fi curăţate manual sau în maşina de spălat vase. Capacele sigilabile garantează o utilizare sigură a produselor şi orice defect poate fi semnalat pe perioada de 10 ani a garanţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava