Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, prin scrisori de susținere, înmânate doamnei deputat Sanda-Maria Ardeleanu, pensionari și asociații de pensionari au ținut să își exprime sprijinul pe care au decis să i-l acorde la alegerile din 9 decembrie.

Ultimul mesaj a venit din partea pensionarilor din sistemul public care își motivează susținerea având convingerea că astfel vocea lor va putea fi auzită în Parlamentul României. Pensionarii doresc o lege unică a pensiilor și o singură lege a salarizării funcționabile precum și continuarea reformei în justiție și în învățământ.

Pensionarii au mai declarat că au decis să facă această opțiune de susținere și pentru că ei nu pot fi de acord cu incompetența și corupția din actuala guvernare, cu lipsa de respect față de lege care au condus la scăderea nivelului de trai în ultima perioadă. Sprijinul lor vine și pentru că își doresc să fie reprezentați în Parlament de un om onest, competent, implicat, corect și fără interese financiare și nu de cei asupra cărora planează suspiciuni cu privire la averi, afaceri, respect față de lege și instituțiile statului.

De altfel, pe întreaga durată a campaniei electorale, foarte mulți pensionari au venit alături de Sanda-Maria Ardeleanu și Gheorghe Flutur. Pensionarii au fost printre primii care au semnat pentru proiectul « Suceava-capitală de regiune. »

 

Biroul de presă al deputatului Sanda-Maria Ardeleanu

Pensionari și asociații de pensionari au decis să o sprijine pe Sanda-Maria Ardeleanu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava