MOPAN Suceava

Apele nu s-au calmat în familia Oanei Zăvoranu. Bruneta a pornit un adevărat asediu împotriva mamei ei pentru a intra în posesia averii care i se cuvine. Deşi femeia este internată de mai bine de o lună la Institutul Fundeni, cu grave probleme de sănătate, Oana este mai hotărâtă ca niciodată să meargă până în pânzele albe pentru a-şi recupera banii. Potrivit click.ro.

„Fructele din Maldive sunt senzaţie (…) şi mă bucur când aud întâmplător că «Marioara se luptă, se luptă şi se tot luptă să iasă din spital, deşi e foarte bolnavă». Miraculos, eroina mamă iubitoare şi maaaaareeeeeea oamă de afaceri alege între faliment şi sănătate?????…Daaaa, e grav rău, societatea, ca ea se «sacrifică» mereu. Penibilă creatură! (…) Ce frumoasă e viaţa când ştii ce trebuie să faci în loc să plângi şi să ajungi pe la urgenţă…Vremurile astea sunt istorie, că nu mă cunoaşte nimeni cât de diabolică pot fi când se «p*şă mami pe mine de tâmpita». Bine aşa îşi exprimă dragostea. Diavol prefacut şi infractor, predă-te, că nu mai merge cu vrăjeala cu mine. 60 de milioane de euro îi voi lua şi tot ce ai să îmi dai retroactiv şi abia atunci să credeţi că poate e un pic bolnăvioară”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/pentru-ce-suma-fabuloasa-reinceput-oana-zavoranu-razboiul-cu-mama-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava