• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Patru milioane de euro vor fi alocate pentru finalizarea lucrărilor la pârtia de schi de pe masivul Rarău. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că finanţarea va fi asigurată prin Autoritatea Naţională pentru Turism. Flutur a precizat că urmează ca printr-o Hotărâre de Guvern să se decidă ca Autoritatea Naţională pentru Turism să devină ordonator principal de credite. De precizat că după ce ANT va fi ordonator principal de credite, fondurile vor putea fi alocate pentru pârtia de schi.
Amintim că lucrările la primul tronson al pârtiei de schi de pe masivul Rarău au fost începute în anul 2009, fiind sistate în anul 2012 din cauza lipsei finanţării guvernamentale. Primul tronson al pârtiei de schi de pe Rarău va avea o lungime de 2,8 kilometri, iar lăţimea acesteia variază de la 30 de metri, în zona de plecare, la 80 de metri, în zona sosirii. Panta medie a acestui tronson este de 16,6%, încadrându-se într-o pârtie de categorie uşoară spre medie. În cadrul proiectului a fost construită şi o instalaţie de transport pe cablu de tip telegondolă, care este deja finalizată, şi care are o capacitate de transport de 1.008 persoane/oră.
Primul tronson este finalizat în procent de 80%, suma investită până în prezent fiind de 10 milioane de euro.

Pentru finalizarea pârtiei de schi de pe Rarău va fi alocată suma de patru milioane de euro, 9.1 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.1/10 (9 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava