MOPAN Suceava

Strălucire și ploaie de staruri, marți noapte, la Gala People’s Choice Awards 2021, transmisă în direct de E!, de la Barker Hangar din Santa Monica, California. Printre premiantele serii s-au numărat Christina Aguilera, Halle Berry și Kim Kardashian, informează click.ro.

Ceremonia, cu o audiență live pentru prima dată din 2019, a fost găzduită de actorul american Kenan Thompson și a reunit pe covorul roșu vedete precum Cardi B, Laverne Cox, Leslie Jones, Tracee Ellis Ross, Lili Reinhart, Chase Stokes, Wanda Sykes sau Jojo Siwa, tânăra care până la 18 ani a făcut peste 14 milioane de dolari din Youtube, muzică, dans și show-uri TV.

Momentele artistice ale Galei People’s Choice Awards 2021 au fost asigurate de H.E.R., care a susținut un recital dedicat carierei artistului R&B Marvin Gaye, la 50 de ani de la lansarea piesei “What’s Going On”, și de Blake Shelton, alături de Christina Aguilera, mai scrie sursa citată.

Citește articolul completși vezi FOTO  pe: https://www.click.ro/news/lume/peoples-choice-awards-2021-halle-berry-christina-aguilera-si-kim-kardashian-printre

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava