Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi credeam cu toţii că divorţul lor va fi unul paşnic, iată că va continua la fel cum a debutat: cu mare scandal. Pepe şi Raluca Pastramă sunt departe de a avea o separare legală civilizată, iar asta se întâmplă din cauza averii. Cei doi duc o dispută încrâncenată pe grădiniţa privată. În timp ce Raluca o revendică în totalitate, Pepe are pretenţii la jumătate din cheltuielile pe care le-a făcut, potrivit click.ro.

În anul 2017, când formau o familie închegată şi liniştită, Raluca şi Pepe şi-au deschis o afacere împreună. Este vorba despre o grădiniţă privată dotată cu toate cele necesare, ”Rosa Maria”, aşa cum de altfel le cheamă pe cele două fiice ale lor. Clădirea este situată în zona Bucur Obor şi i-a aparţinut lui Nelu Pastramă, însă a fost cumpărată cu credit, de către Pepe, la preţul de 450.000 de euro. Iată că în cei trei ani aceasta a funcţionat perfect, au avut încasări bune, însă lucrurile au luat o turnură ciudată după ce  artistul şi soţia sa nu s-au mai înţeles şi şi-au anunţat divorţul. Cei doi se războiesc la tribunal pe această grădiniţă: Raluca consideră că trebuie să îi revină ei în totalitate, în timp ce Pepe are pretenţii la jumătate din business după ce a investit 200.000 de euro, bani pe care latino-loverul i-ar fi luat cu împrumut pentru amenajarea spaţiului.

”În acte, Pepe nu figurează cu vreun statut, însă el poate dovedi implicarea în acest proiect cu ajutorul altor acte doveditoare, care l-ar putea ajuta să fie despăgubit”, au povestit pentru Click! apropiaţi ai familiei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/pepe-si-raluca-au-ajuns-la-tribunal-din-cauza-gradinitei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava