MOPAN Suceava

Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody, femeia care în urmă cu doar o lună l-a făcut tată de băiat. Cei doi au fost foarte discreți și au ales să păstreze informația departe de ochii și urechile presei, evenimentul fiind unul restrâns, la care au participat numai rudele și apropiații. Click! are toate detaliile despre marele eveniment.

În exclusivitate pentru cititori, Click! a aflat de la fratele artistului, Giani, că nunta s-a desfășurat în luna aprilie, într-un cadru intim, cu foarte puține persoane, majoritatea fiind parte din familie. Atât Pepe, cât și Yasmine, și-au dorit să țină totul ascuns, pentru a se bucura în tihnă de schimbările majore care s-au produs în viața lor.

„Pepe și Yasmine s-au căsătorit în aprilie, ei nu vor să facă tam-tam pe tema asta, nimeni din familie nu dorește să iasă în față cu nimic. Pepe e artist, el e mai liniștit dacă nu face declarații despre viața personală. Este foarte bine așa, chiar nu are nevoie să spună lucruri pentru a se scrie despre el. Evenimentul a avut loc în familie, am fost doar apropiații. Sunt de ceva timp căsătoriți, s-a aflat acum, dar ei sunt de ceva timp. Cei care doresc să apară le doresc mult succes, să fie exact cum își doresc, familia noastră e mai liniștită așa”, a declarat Gianni Pascu, în exclusivitate pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ionut-pascu-si-yasmine-nunta-in-secret-acum-641232.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava