MOPAN Suceava

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au efectuat cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni contra libertăţii persoanei, comise în perioada 2014-2015.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 21 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 10 locații situate în judeţele Iaşi şi Suceava, respectiv la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăți comerciale. Printre cei vizați se află și fostul senator Teodor Haucă. Au fost efectuate percheziții atît la sediile unor firme aparținând fostului senator cât și la locuința sa din Rădăuți. Din informații pe surse, Teodor Haucă a fost ridicat și dus la audieri la București.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava