Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 70 de poliţişti judiciarişti şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale participă în această dimineaţă la o serie acţiuni de amploare organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava pe raza judeţelor Suceava şi Bistriţa Năsăud pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în furtul şi traficul de vehicule industriale şi de mare tonaj.

În cadrul acţiuni sunt efectuate 10 percheziţii domiciliare şi descinderi ale poliţiştilor pe raza celor două judeţe. Percheziţiile sunt efectuate în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii suceveni la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, existând date şi informaţii cu privire la mai multe persoane din judeţele Suceava şi Bistriţa Năsăud care au sustras de pe teritoriul statului italian mai multe utilaje şi vehicule pe care ulterior le-au transportat în Romania şi le-au comercializat. Prejudiciul în acest dosar este estimat la aproape 200.000 Euro.

„Instrumentarea prezentei cauze are la bază şi alte lucrări penale din ultimii doi ani, în care poliţiştii suceveni, în colaborare cu autorităţile judiciare din Belgia şi alte state au documentat activităţi infracţionale de aceeaşi natură, prejudiciul total ridicându-se la aproape 1 milion de Euro”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava