Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava desfăşoară astăzi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, 13 percheziţii pe raza  municipiului Suceava şi, fiind vizate mai multe persoane cu preocupări infracţionale în sfera contrabandei cu ţigarete şi alcool de provenienţă extracomunitară.

„În cadrul activităţilor investigative şi de cercetare penală desfăşurate, poliţiştii au conexat mai multe dosare privind fapte de contrabandă aflate în lucru, pentru documentarea activităţii infracţionale fiind solicitate şi emise de către Judecătoria 13 autorizaţii de percheziţie, fiind vizate atât persoane fizice cât şi unităţi economice de pe raza municipiului Suceava”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Suceava.

Astfel, peste 50 de poliţişti din structurile de poliţie judiciară din cadrul IPJ Suceava, sprinjiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi, au desfășurat activităţi specifice de punere în executare a mandatelor de percheziţie.

Din locaţiile vizate au fost ridicate peste 12.000 bucăţi ţigarete, aproape 300 litri alcool, sume de bani, telefoane mobile şi cartele Sim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava