MOPAN Suceava

Ieri, doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii suceveni, pentru 24 de ore, după efectuarea a patru percheziţii domiciliare în locaţii aparţinînd unui individ de 44 de ani, din Cîmpulung Moldovenesc, şi rudelor acestuia. Bărbatul este bănuit de comiterea mai multor furturi. Faptele ar fi fost săvîrşite în perioada iunie 2015-ianuarie 2016. Descinderile au avut loc, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, la Cîmpulung, Moldoviţa şi Gura Humorului.

Cu această ocazie, poliţiştii au descoperit mai multe obiecte de uz casnic, telefoane mobile, aparatură electronică, televizoare, sisteme audio şi scule electrice, pentru care suspectul nu a putut prezenta documente de proveniență şi care corespund descrierilor făcute de mai mulţi păgubiţi. De asemenea, în curtea unuia dintre imobile au fost găsite două autoturisme în care se aflau mai multe bunuri. Parte din bunuri au fost recunoscute de două persoane vătămate.

Tot cu ocazia percheziţiilor au fost identificate ţigări şi peste 100 de kilograme de cafea, fără acte. Bărbatul de 44 de ani a fost reţinut pentru furt, dar şi pentru tăinuire şi contrabandă. În acest caz, poliţiştii l-au mai reţinut şi pe un cîmpulungean de 31 de ani, din cauză că a făcut afirmaţii mincinoase cu privire la unele furturi şi la vînzarea de bunuri. Cei doi vor fi prezentaţi instanţei de judecată, pentru dispunerea unei măsuri preventive. Ca urmare a percheziţiilor de ieri au fost recuperate produse electronice, ţigări, cafea şi sume de bani, în valoare totală de peste 30.000 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava