Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând din dimineaţa zilei de luni, sub conducerea şi coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, poliţiştii desfăşoară 36 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea a două grupări infracţionale specializate în contrabanda cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

Cele mai multe percheziţii, 28 la număr, sunt desfăşurate pe raza judeţului Suceava de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase. La percheziţii participă şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava şi jandarmi din cadrul IJJ Suceava.

În aceeaşi cauză, alte 8 percheziţii sunt desfăşurate în judeţele Neamţ, Iaşi, Constanţa şi Ilfov de către IGPR – Direcţia Generală de Combatere a Crimei Organizate prin structurile teritoriale.

Activităţile vizează destructurarea a două grupări infracţionale specializate în contrabanda cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

Potrivit unui comunicat de presă, membrii grupării, cu sprijinul unui subofiţer din cadrul ITF Sighetu Marmaţiei, Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, au introdus în mod ilegal în România, prin segmentul de frontieră verde, adiacent localităţii Brodina, judeţul Suceava, cantitatea de 325.000 pachete ţigarete, provenind din Republica Ucraina.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala este de peste 1.100.000 USD.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava