Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 170.000 de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă au fost ridicate în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a 13 percheziții efectuate de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Suceava, Giurgiu și Buzău, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Poliţia Română a informat că în seara de 6 spre 7 februarie a.c., polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Giurgiu, Suceava și Buzău au efectuat o prindere în flagrant delict și 13 percheziții domiciliare la persoane bănuite că, în perioada octombrie 2017 – februarie 2018, ar fi achiziționat și comercializat țigări provenite din contrabandă.

„Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Din cercetări au rezultat indicii că un bărbat, de 52 ani, din județul Suceava, ar fi colectat la domiciliu țigări de contrabandă provenite din Ucraina, iar ulterior, prin intermediul a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 56 de ani, din București și Giurgiu, le-ar fi transportat în Capitală în vederea comercializării prin intermediul mai multor persoane fizice”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Română.

În cadrul acțiunilor au fost confiscate cantitatea de 170.160 de țigarete, în valoare totală de 70.000 lei. Totodată, au fost indisponibilizate două autoturisme, 3.500 de euro și 5.300 de lei.

La sediul I.P.J. Giurgiu au fost conduse 9 persoane în vederea cercetărilor.

Poliția Română a mai precizat că față de 7 persoane s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca la data de 7 februarie a.c. să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale și instanței, cu propuneri procedurale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava