Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii specializați în investigarea criminalităţii economice desfăşoară miercuri dimineaţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, 28 de percheziţii în 5 judeţe. Acţiunea vizează o grupare infracţională specializată în contrabanda cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

Percheziţiile se desfăşoară în judeţele Suceava, Maramureș, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, în cauză, au fost emise 20 de mandate de aducere pe numele unor persoane bănuite de introducerea, transportul, depozitarea sau comercializarea ţigărilor de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că activitatea infracţională ar fi fost desfăşurată de către membrii grupării în perioada 2014 – 2015, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 1.000.000 de euro.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al al Serviciului Româm de Informaţii, Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române și al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

La activități participă și poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice din judeţele, luptători de acțiuni speciale, lucrători DGA și jandarmi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava