Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniți de forțe de jandarmi și lucrători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Suceava. Perchezițiile au fost emise de Tribunalul Suceava într-un dosar penal aflat în cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și care viza săvârşirea infracţiunilor de  „înşelăciune” şi „evaziune fiscală”, pe linia comercializării pieselor de tâmplărie cu geam tip termopan.
Din probatoriu s-a stabilit faptul că, în perioada iulie 2010 – octombrie 2015, reprezentanţii unor societăţi comerciale au indus în eroare 31 de persoane, cu ocazia derulării şi executării unor contracte comerciale, având ca obiect confecţionarea şi montarea tâmplăriei din pvc sau aluminiu cu geam termoizolant. Firmele le dădeau asigurări clienților că vor realiza lucrărilor într-un termen scurt, deşi nu au avut nicio intenţie şi nu au întreprins nici un demers serios în acest sens. Prejudiciul total a fost estimat la circa 76.764 lei.
În aceeași perioadă, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, în evidenţele financiar contabile ale firmelor nu au fost înregistrate veniturile obţinute din încasarea sumelor de bani cu titlu de avans pentru lucrările de confecţionare şi montare a tâmplăriei din pvc sau aluminiu cu geam termoizolant, prejudiciind astfel și bugetul de stat.
În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat mai multe documente contabile originale, facturi fiscale, chitanţe, contracte comerciale, procuri notariale etc., precum şi două ştampile, care pot servi ca mijloace de probă.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a firmelor implicate în comiterea faptelor penale.

Percheziții în Suceava într-un dosar de înșelăciune și evaziune fiscală în afaceri cu termopane, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava