Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au efectuat percheziții la o stână din comuna Frumosu într-un caz de furt de animale de la o altă stână din Păltinoasa. Cercetările au început după ce în cursul zilei de sâmbătă, 21 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați de către un bărbat de 48 ani, din comuna Păltinoasa, cu privire la faptul că în perioada 5-7 septembrie 2016, persoane necunoscute au pătruns în incinta stânii de oi pe care o avea amplasată pe raza comunei Păltinoasa, în locul numit „Lunca Moldovei”, de unde au sustras 14 oi și 4 berbeci în valoare de circa 25000 lei, animale care îi aparțineau.
Din verificări a reieșit că ovinele au fost furate în timp ce proprietarul era plecat din localitate, la stână rămânând doar un cioban. Proprietarul a reclamat tardiv furtul, preferând să facă o serie de verificări pe cont propriu.
Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, demarând verificări în întreaga zonă dar şi în judeţele învecinate.
Tot sâmbătă, în baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Gura Humorului, polițiștii din cadrul Posturilor de poliție Păltinoasa și Capu Câmpului au efectuat o percheziție la stâna unui bărbat de 57 de ani din comuna Frumosu, suspect de comiterea furtului.
Cu ocazia percheziţiei, poliţiştii au surprins-o pe soţia suspectului conducând în grabă animalele înspre o zonă împădurită din spatele locuinţei, la o distanță de aproximativ 200 metri de domiciliu.
Oile și berbecii au fost recunoscute de partea vătămată, fiind restituite pe bază de dovadă.
Cercetările continuă de agenții Postului de poliție Păltinoasa sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

Cercetările sunt continuate pentru probarea întregii activități infracționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava