MOPAN Suceava

Peretele unei clădiri cu locuințe sociale din Burdujeni s-a prăbușit sâmbătă după amiază, 13 persoane fiind evacuate. Clădirea este veche de peste 100 de ani, aparține Primăriei Suceava și se află situată pe strada 22 Decembrie, mai sus de sediul Poliţiei din cartierul Burdujeni. ISU Suceava a informat că în laterala opusă zidului prăbuşit sunt amenajate locuinţe sociale, formate din trei camere, pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi. Diferenţa de 200 de metri pătraţi este spaţiu dezafectat. În locuinţele sociale erau cazate trei familii, cu 13 persoane, din care 7 adulţi şi 6 minori. În urma evenimentului, nicio persoană nu a fost rănită.


La faţa locului s-au deplasat specialişti ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi ai Primăriei municipiului Suceava, pentru evaluarea nivelului de siguranţă a construcţiei.
Deoarece clădirea nu era sigură s-a luat decizia evacuării celor 13 persoane, care au fost transportate la adăpostul de noapte „Sfânta Vineri”, al asociaţiei „Lumină Lină”, din municipiul Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava