Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivul rădăuțean Andrei Chipreanov a reușit o performanță remarcabilă în cadrul Galei de Skandenberg de la Istanbul. Rădăuțeanul a reușit să-l învingă pe redutabilul Vasili Dautashvili, vicecampion mondial și european al categoriei 100 de kilograme.

Concursul din capitala Turciei este unul foarte bine cotat, beneficiind de participarea unora dintre cei mai buni armwrestleri ai lumii. Printre sportivii prezenți la competiție s-au aflat nume legendare, precum Engin Terzi, Arif Ertem, Genadi Kvikvinia, Vitaly Laletin și Levan Saginashvili, sau Niyazi Kurt, președintele Federației de Skandenberg din Turcia.
Spre lauda lui, Andrei Chiprianov a decis să doneze Asociației „Luptăm cu autismul” premiul de 1.000 de dolari obținut la Gala de la Istanbul. Este pentru a doua oară când sportivul rădăuțean contribuie financiar la ajutorarea copiilor cu autism din zona Rădăuțiului. Anul trecut a dăruit aceleiași asociații banii din premiul câștigat la Campionatul Național de Skandenberg de la Pitești, unde a obținut titlul de campion național absolut.

Andrei Chipreanov este un sportiv de performanță binecunoscut în acest domeniu, practicând skandenberg de peste un deceniu. În prezent, Andrei este considerat unul dintre cei mai valoroși armwrestleri ai României, având în palmares titluri de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național.
La Rădăuți, Chipreanov a înființat propriul club, „Bucovina Skandenberg”, unde pregătește actuali și viitori campioni. Cinci dintre aceștia au participat la cel mai recent Campionat Național de Skandenberg, la Pitești, unde au obținut rezultate foarte bune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava