Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la București, s-a desfășurat Cupa R.M.A. – pentru Seniori, Seniori U23, U20, U18, U16, Masters, unde, sportivii câmpulungeni au obținut rezultate remarcabile. Mădălina Sîrbu a fost performera delegației ea obținând locul întâi în proba de 1500 metri, dar și în cea de 3000 metri. Cosmina Nisioiu punctat și el clasându-se pe cea de-a doua poziție în proba de 800 de metri, la doar 3 sutimi de locul I.

”Începutul acestui sezon de sală se anunță a fi promițător. La primul concurs din acest an am reușit un rezultat bun, pentru ca apoi în cadrul competiției Cupei RMA sa câștig la tineret si senioare ambele curse de 3000m si 1500m cu un record personal de 4:25.17.

Am încrederea și speranța în mine că voi putea să-mi depășesc din nou limitele în concursurile ce vor urma în acest sezon, alături de produsele de la Goldnutrition care îmi susțin performanța și mă ajută in antrenamentele mele de zi cu zi !

Pe aceasta cale vreau să mulțumesc antrenoarei mele Elena Erzilia Țâmpău pentru tot sprijinul acordat și pentru că îmi este alături! Mulțumesc Clubului CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, domului primar și Primăriei Câmpulung Moldovenesc, La ”Papa Bun” Câmpulung Moldovenesc și Recovery Point pentru sprijin și tuturor persoanelor care îmi sunt alături” a declarat sportiva Mădălina Sîrbu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava