Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bacău s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Seniori, tineret şi Juniori la Înot. La competiţie au luat startul 337 de sportivi de la 55 de cluburi din România.
CSS 3 Suceava a participat la Naţionale du un lot format din Teodor Marchitan, Timofte Claudiu, Mircea Nistor, Călin Stafie, Antonia Niţu şi Diana Lissov.
Performele echipei sucevene au fost fetele. Diana Lissov a obţinut o medalie de aur la categoria tineret şi locul III în clasamentul senioarelor în proba de 50 metri Bras şi locul III la categoria tineret in proba de 200 Mixt, iar Antonia Niţu s-a clasat a III a în proba de 200 metri spate la junioare.
Şi băieţii s-au comportat excelent, dar dat fiind faptul că au concurat cu băieţi mai mari ca şi vârstă s-au clasat în apropierea podiumului de premiere (Timofte Claudiu locul IV – 800 Liber , Teodor Marchitan – locul IV la 100 Bras, 50 Bras  la categoria tineret).
„Sunt mulţumit de modul în care s-au comportat sportivii noştri la această competiţie de anvergură. Sper ca ei să-şi menţină seriozitatea la antrenament pentru că au şansa să progreseze şi să ajungă la un nivel mult mai înalt” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Performanţe de excepţie pentru înotătorii suceveni la Campionatele Naţionale de seniori, tineret şi juniori, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava