Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Câmpina s-a desfășurat a II-a ediție a concursului de înot Cupa Baracuda. La competiție au participat și cinci dintre sportivii suceveni, concursul fiind considerat o ultima verificare înainte de Campionatele Naționale vor avea loc în Decembrie.

Cei cinci sportivi suceveni care au participat la concursul prahovean au fost,  Maria Verciuc 16 ani, Delia Ostafi și Oana Sauciuc 15 ani, Paula Boleacu 14 ani și Andrei Andrian 13 ani. Ca de obicei, înotătorii suceveni aveau pregătite rucsacele cu medalii în care de această dată au ”îndesat” 11 medalii.

Medalii de aur

Maria Verciuc – 3

200 metri mixt și 200 bras și 400 liber

Paula Boleacu – 2

200 și 400 metri mixt

Delia Ostafi – 1

100 metri liber

Medalii de argint

Oana Sauciuc – 2

100 și 200 metri spate

Paula Boleacu – 1

400 metri liber

Andrei Andrian – 1

200 metri spate;

Medalie de bronz

Delia Ostafi

400 metri liber

”Am participat la o competiție bine organizată la care sportivii noștri s-au descurcat peste așteptări în această perioadă dificilă. Pe lângă medalii obținute, la fel de valoroase au fost și  performanțele realizate, ei realizând o mulțime de recorduri personale.

Sper că  această competiție îi va ajuta să-ăi  găsească resurse pentru mai departe, iar pe noi, ceilalți, ne va ajuta să-i apreciem pe toți acești copii minunați care se dedica unui sport frumos, dar foarte dificil.

Doresc să mulțumesc pentru condițiile excelente de pregătire pe care le avem cu ajutorul Primăriei municipiului Suceava, a conducerii Școlii Gimnaziale Nr 3 și a  Liceului cu Program Sportiv și mulțumesc centrului de fitness OMNIA și domnului Cătălin Bunduc, care au fost și sunt alături de noi” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava