Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala de atletism „Ioan Soter”, din București, a găzduit recent, în organizarea Federației Române de Atletism, întrecerile Campionatului Național pentru copii I și II. Micii sportivi suceveni au reușit să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere demonstrând faptul că atletismul sucevean are resurse.

Denisa Kore, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a reușit să devină campioană națională în proba de 800 de metri a la categoria copii I feminin, locul al patrulea revenind Biancăi Călușeriu, de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni.

„Sunt foarte bucuros pentru sportive noastră care a mai obținut un loc patru în proba de 200 de metri. De menționat faptul că în ambele curse și-a îmbunătățit recordurile personale. Dacă va continua să rămână la fel de serioasă la antrenamente, Denisa poate ajunge o atletă respectată la nivel național și internațional”, a declarat antrenorul sportivei, Cristian Prâsneac.

Aceeași performanță a fost obținută și de Roxana Vamanu, de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni, care s-a impus în cursa de 1.500 de metri pentru copile II.

De asemenea, trebuie să evidențiem performanța lui Ruben Iliuță Isopel, de la ACS Poiana Stampei, care și-a trecut în palmares două medalii de argint la copii I, în probele de 60 de metri și săritura în înălțime.

Darius Ștefan Cehreni, de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, s-a clasat al doilea în cursa de 800 de metri pentru copii II, în vreme ce Raul Alexandru Hiliuță, de la CSM Suceava, a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la finalul probei de 1.500 de metri rezervată copiilor I. În această cursă, Iustin Iacob și Luca Vasile Crîșmariu, ambii de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni, au obținut locurile 4 și 5.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava