MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Marş (50 kilometri la masculin şi 10 la feminin) pentru seniori şi tineret. Pe un traseu stabilit în jurul Arenei Naţionale, atleţii de la CSM Suceava pregătiţi de Silviu şi Cristina Casandra au avut o comportare deosebită reuşind să urce de cinci ori pe podiumul de premiere.
Cătălin Şuhani a devenit vicecampion naţional în proba de 50 de kilometri marş a seniorilor, locul al treilea în aceeaşi cursă fiind ocupat de colegul său de club, Gheorghe Berdei. Ambii medaliaţi sunt pregătiţi de Silviu Casandra.
La categoria tineret, Ştefan Dorneanu a devenit campion naţional, tânărul sportiv pregătit de Cristina Casandra înregistrând un timp foarte bun. După o pauză de patru ani, echipa de marş seniori a Clubului Sportiv Muncipal din Suceava a cucerit titlul naţional în faţa rivalei din Reşiţa. Din formaţia câştigătoare au făcut parte sportivii: Cătălin Şuhani, Gheorghe Berdei, Ştefan Dorneanu şi Paul Coman. De menţionat faptul că sportivul Cătălin Şuhani şi-a doborât recordul personal, iar Ştefan Dorneanu a obţinut medalia de aur la tineret la prima sa participare la un Campionat Naţional în proba de 50 kilometri marş.
Cea de-a cincea medalie pentru CSM Suceava a fost adusă de echipa feminină de marş, bronz la categoria tineret. Din echipa suceveană pregătită de Cristina Casandra au făcut parte sportivele: Ioana Agapi, Alina Onofrei, Andreea Nane, Alexandra Ţibichi şi Ana Maria Iordache.
„Sportivii noştri s-au descurcat admirabil şi au reuşit performanţe de excepţie. Mă bucur în mod deosebit pentru faptul că CSM Suceava a reuşit să câştige din nou titlul naţional în proba seniorilor după o pauză de patru ani. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat pentru participarea la această competiţie, dar şi la toate celelalte din acest sezon competiţional” a declarat antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava