Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, pe un traseu splendid din Andorra, s-a desfășurat Campionatul Mondial de Alergare Montană pentru seniori și juniori, competiție ajunsă la ediția cu numărul XXXIV. La întreceri au luat startul 311 atleți reprezentând 39 de țări.
Delegația condusă de antrenorul federal, nimeni altul decât suceveanul Silviu Casandra, s-a comportat admirabil reușind să cucerească medalia de bronz cu echipa feminină de junioare. Din reprezentativa României au făcut parte Alexia Hecico, Angela Olenici, Loredana Viziteu și Irina Bordeianu. Cea mai bună clasare la individual a fost locul VI obținut de Alexia Hecico. Suceveanca Angela Olenici, antrenată de profesorul Toader Flâmând, s-a situat la individual pe locul XI.


În competiția masculină echipa României de juniori s-a situat pe locul IV, la un pas de podiumul de premiere. Cea mai bună clasare la individual masculin juniori a fost Gabriel Bulardă de la CSM Dorna Vatra Dornei, sportivul pregătit de Cristian Prâsneac încheind cursa pe locul V după trei ugandezi și un britanic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava