Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, Sala „Ioan Soter”, din București, a găzduit Campionatele Naționale de Atletism pentru juniori 1 (U20), competiție ajunsă la a 51-a ediție. Din nou sportivii suceveni s-au numărat printer protagoniștii întrecerilor reușind să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere.

Talida Sfarghiu, de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc – CSM Suceava a devenit campioană națională în proba de 1.500 de metri și a obținut locul al doilea la 800 de metri. Mădălina Sîrbu, coechipiera sa a izbutit, la rândul ei, să devină dublă vicecampioană națională în probele de 1.500 și 3.000 de metri.

„Ne-am pregătit bine în această perioadă extrem de dificilă șI fetele au muncit enorm pentru aceste performanțe. Vreau să mulțumesc pentru sprijin Primăriei Câmpulung Moldovenesc, GoldNutrition, Mol România, Clinicii Neurokinetic din Suceava și Restaurantului Papa Bun”, a declarat antrenoarea Erzilia Țîmpău.

O comportare deosebită au avut și sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregătiți de Cristian Prâsneac. Claudia Costiuc, atletă de doar 15 ani, a izbutit să urce de două ori pe podiumul de premiere, după ce a încheiat pe locul secund proba de 400 de metri și a terminat pe poziția a treia cursa de 800 de metri. În ce-l privește pe Alexandru Prâsneac, sportiv născut în anul 2006, a izbutit să stabilească un nou record național de juniori III, cu timpul de 1:57.59, după ce s-a clasat al patrulea în proba de 800 de metri a juniorilor I.

„Sunt bucuros pentru reușita băiatului meu Alexandru și-i doresc success în continuare. Performanțele Caludiei sunt cu atât mai valoroase datorită faptului căea a concurat cu sportive mult mai experimentate și s-a descurcat” a afirmat antrenorul Cristian Prâsneac, care a dorit să mulțumească pentru susținere Primăriei Vatra Dornei, Black-Hill, Aqua Carpatica, Coloana Center, precum și profesorilor de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava