MOPAN Suceava

Peste 500 de copii au luat startul competiția de înot ”Aqua Challenge” din Constanța, competiție care a avut loc la finele săptămânii trecute. A fost a X a ediție a acestui concurs și pentru categoriile de vârstă juniori și mai mari a avut loc și primul Campionat National în ape libere.

Sportivul sucevean Andrei Andrian, elev la LPS Suceava și legitimat la CSS Suceava s-a clasat pe locul I în proba de 500m la categoria lui de vârstă și locul III la categoria open.
Sportivii CSS Gura Humorului au urcat și ei pe podiumul de premiere de la cele două competiții „Campionatul Național în ape deschise” și „AquaChallenge 2021”.

Savin Marta a obținut locul III în proba de 200 m, Coperza Alecsandra a fost primala 500 m, Corbu Daniel s-a clasat al doilea la 1500 m. Ceilalți componenți ai lotului de la CSȘ Gura Humorului au fost Stroe Denisa, Hoffman Simon, Niță Daria, Faraon Alessia, Hoffman Alexandra, Șveduneac Diana, Iosub Elisabeta, Mureș Rareș au obținut rezultate mai mult decât îmbucurătoare!

Surpriza acestui Campionat Național a fost fără îndoială Axentioi Ilinca, cea care în proba de 5000 de metri a punctat la toate cele trei categorii de vârstă, argint la categoria seniori (open), aur la tineret și aur la categoria junioare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava