MOPAN Suceava

Aflați în perioada de pregătire pre-competițională pentru sezonul în bazin acoperit, 12 dintre înotătorii de la CSȘ Suceava, pregătiți de Cezar Moscaliuc, au participat recent la Cupa Someș, o competiție rezervată copiilor născuți între anii 2002 și 2010 ce a avut loc la Beclean.

Sucevenii s-au descurcat excelent în cele două zile și au câștigat 11 medalii de aur, 5 de argint și 8 de bronz.
Andrei Andrian a fost desemnat cel mai bun sportiv de la categoria 9 ani, suceveanul câștigând 3 medalii de aur, la 50 și 100 metri liber, dar și la 50 spate, una de argint la 50 bras și una de bronz la 50 spate. O altă performeră a fost Paula Boleacu, sportivă ce s-a întors cu patru medalii de aur în probele de 50 și 200 metri liber, 50 fluture și 50 metri bras, dar și una de bronz în cursa de 50 metri spate.

Un alt sucevean ce a urcat pe podium a fost Ștefan Trocin, cu trei medalii de aur la 200 liber, 50 bras și 50 fluture, una de argint la 50 spate și un bronz la 50 metri liber.

Amalia Burlacu a reușit o medalie de aur la 50 metri bras, în timp ce sora ei, Alexia, a fost la doar câteva sutimi de podiumul la 50 metri spate.

O altă sportivă de la CSȘ Suceava, Oana Sauciuc, a urcat de trei ori pe podium, argint la 100 spate și bras și un bronz la 200 mixt, iar colegul său Teodor Plămadă a câștigat un argint la 400 liber și două medalii de bronz la 200 mixt și 100 liber.
Antonis Dattola și Petriana Popovici s-au întors cu câte o medalie de bronz la 50 metri, respectiv 100 metri liber, în timp ce Ingrid Sofronea, Paul Panait și Maria Moscaliuc au înotat foarte bine și chiar dacă n-au urcat pe podium, au reușit să-și stabilească noi recorduri personale.

„Îi felicit pe toți sportivii noștri pentru evoluția pe care au avut-o la Cupa Someș și le doresc succes în pregătirea ce urmează. Aș dori să le mulțumesc celor care fac posibil ca toate aceste lucruri să se întâmple, cei care ne susțin și asigură condiții excelente de pregătire: conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, conducerea CSȘ-LPS, domnul Cătălin Bunduc și Victoria 21 Gym și, nu în ultimul rând, părinții acestor minunați copii”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

CSS Suceava a participat cu un lot de 12 sportivi: Teodor Plămadă  , la 12 ani, Paul Panait, Oana Sauciuc, Petriana Popovici, Ingrid Sofronea – 11 ani, Ștefan Trocin, Paula Boleacu, Antonia Dattola – 10 ani și Andrei Andrian, Amalia Burlacu, Alexia Burlacu și Maria Moscaliuc, la categoria 9 ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava