Concert pascal
MOPAN Suceava

La fiecare început de an canotorii se întrec în competițiile de ergometru din cauza imposibilității desfășurării activităților specifice pe apă pe timpul iernii. Și în acest an sportivii de la CSM Suceava au concurat cu bune rezultate la Cupa României, la ergometru. La seniori, cel mai bine s-a situat în clasamentul final Bogdan Murariu, el reușind să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere în proba de simplu, categoria ușoară.

În concursul juniorilor I, sportivii antrenați de Ioan Despa s-au clasat de două ori pe poziția secundă, prin Florentina Neculăeasa, în proba de simplu, și prin perechea Petruța Popa – Narcisa Negură, în proba de dublu.

La juniori II, Marian Guia a devenit campion național la simplu, o performanță de același calibru fiind atinsă și de dublul alcătuit din Denisa Ailincăi și Andreea Todirică. La aceeași categorie de vârstă, Gabriela Tivodariu a prins ultima treaptă a podiumului de premiere la simplu fete, la fel ca dublul masculin format din Antonel Avăcăriței și Bogdan Moaleș.

A opta medalie pentru CSM Suceava la Cupa României de ergometru a fost adusă de Ioana Onea, bronz în proba de simplu a junioarelor III.

„Rezultatele obținute sunt absolut remarcabile și reflectă eforturile depuse de sportivi. Performanțele realizate de elevii mei ne dau mari speranțe în perspectiva Campionatelor Naționale de ergometru, ce vor avea loc pe data de 13 martie. Avem mulți sportivi la loturile naționale, ne străduim să facem performanță, așa că sperăm să primim susținere și din partea Primăriei Suceava, la fel ca în ultimii ani. Cel mai valoros sportive al nostru, Florin Arteni-Fîntînariu, se pregătește intens în aceste zile în Italia, cu colegii săi din barca de 8+1 a României, pentru ultima rundă de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava