Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, în organizarea Federaţiei Române de Atletism şi a Asociaţiei Judeţene Bihor, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Cros pentru juniori 3, copii 1, 2 şi 3. La competiţie au participat 428 de sportivi de la 51 de cluburi din România.
Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei au avut o comportare deosebită reuşind să urce de două ori pe podiumul de premiere. Tânărul Claudiu Daniel Mihăescu a câştigat clar proba de 4.000 de metri la categoria juniori 3, el terminând cursa cu 20 de secunde înaintea următorului clasat. În aceeaşi probă şi la aceeaşi categorie de vârstă, echipa masculină de la CSM Dorna Vatra Dornei s-a situat pe locul III. Din formaţia clubului dornean au făcut parte atleţii: Claudiu Daniel Mihăescu, Costel Niculcea, Robert Mihalache, Florin Pitic şi Eusebio Leşanu. Atleţii de la CSM Dorna Vatra Dornei au trecut de două ori pe lângă medalii în proba de 2.000 de metri la categoria copii 1 masculin şi în proba de 1.500 metri la categoria copile 2, în ambele situaţii echipele clasându-se în final pe locul IV.
„Sunt mulţumit de evoluţia sportivilor noştri, dar în special a lui Daniel Claudiu Mihăescu care a adunat deja cinci medalii la Campionatele Naţionale. Sper ca sportivul nostru să aibă o comportare bună şi la Festivalul Olimpic al Tineretului care va avea loc la Tbilisi în Georgia. Mulţumesc sponsorului sportivului nostru Casa Bucovineană din Vatra Dornei şi Primăriei Municipiului Vatra Dornei care au fost mereu alături de sportivul nostru Claudiu Daniel Mihăescu” a declarat antrenorul Crsitian Prâsneac.

Performanţe deosebite pentru juniorii şi copiii de la CSM Dorna Vatra Dornei la Campionatele Naţionale de Cros, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava