Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti s-au disputat Campionatele Naţionale de Atletism indoor ale României pentru seniori şi tineret. Sportivii suceveni au avut o comportare deosebită reuşind să urce de patru ori pe podiumul de premiere.
Recordmenul naţional în proba de aruncare a greutăţii, Andrei Gag de la CSU Arad – CSU Suceava, a reuşit să câştige titlul naţional. Atletul, care este deja calificat la Jocurile Olimpice de la Rio a realizat o aruncare de 19,70 metri, mai modestă decât posibilităţile sale şi decât aruncarea realizată la reuniunea din Germania acolo unde a aruncat 20,55 metri, el fiind întrecut în concursul din capitală de doi dintre atleţii străini, Tobias Dam şi Ivan Emilianov.

Campioană naţională de sală a devenit şi sportiva Lenuţa Buruiană, legitimată la CS Ceahlăul Piatra Neamţ – CSU Suceava, tot în proba de aruncare a greutăţii. Sportiva a câştigat detaşat competiţia cu o aruncare de 15,92 metri. Atât Andrei Gag, cât şi Lenuţa Buruiană vor participa la Campionatele balcanice care vor avea loc luna viitoare la Istanbul.

Rezultate bune la Campionatele Naţionale indoor ale României au avut şi Andreea Doroftei de la CSM Suceava şi Dorin Andrei Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei, cei doi atleţi terminând pe locul doi la tineret în proba de 3.000 de metri. Andreea Doroftei şi Dorin Andrei Rusu sunt încă juniori I şi sunt antrenaţi de Erzilia Ţîmpău şi respectiv, Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava