Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit pe parcursul acestei săptămâni Campionatul Naţional de Atletism pentru seniori. Din chiar prima zi de întreceri sportivii suceveni s-au făcut remarcaţi.
Aflat în primul său an la categoria tineret, Dorin Andrei Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei a reuşit să câştige titlul naţional la seniori în proba de 1.500 de metri. Tânărul pregătit de Cristian Prâsneac a încheiet cursa cu timpul de 3 minue, 49 de secunde şi 69 de sutimi.
Tot pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat şi Alin Firfirică în proba de aruncare a discului. Sportivul de la CSU Suceava a aruncat 63 de metri şi 20 de centimetri. Pe locul trei în aceeaşi probă s-a situat Marius Constantin Musteaţă, tot de la CSU Suceava.
Potrivit Federaţiei Române de Atletism, la competiţie s-au înscris 382 de atleţi (158 la feminin şi 224 la masculin), reprezentând 99 de cluburi. Aceasta este ultima verificare înaintea Campionatelor Europene de la Berlin, programate în perioada 7-12 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava