MOPAN Suceava

Timp de două zile, 11 dintre sportivii secției de natație a Clubului Sportiv Școlar 3 Suceava, mai exact Diana Lissov, Savina Ruxandra, Antonia Nițu, Miruna Biholaru, Ana Blănaru, Călin Stafie, Alexandru Bodnar, Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Vlad Brandis și Ștefan Ropan, pregătiți de profesorul Cezar Moscaliuc, au luptat pentru o medalie la finala pe țară a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ce a avut loc la Reșița.


La acest campionat național rezervat elevilor cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani au fost prezenți 203 sportivi ce au reprezentat 18 cluburi din țară. Sucevenii au reușit să urce de 18 ori pe podium și s-au clasat pe locul trei în clasamentul general pe echipe. Elevii profesorului Cezar Moscaliuc au obținut cinci medalii de aur prin Diana Lissov în probele de 50 și 100 metri bras(14 ani), Antonia Nițu la 50 și 100 metri bras(13 ani), dar și prin ștafeta de băieți 12 ani formată din Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Ștefan Ropan și Vlad Brandis, în proba de 4×50 metri liber. În același concurs, CSȘ 3 Suceava a reușit și nouă medalii de argint prin Ana Blănaru la 50 și 100 metri liber, și 50 metri fluture(12 ani), Ștefan Ropan la 50 și 100 metri bras(12 ani), Sebastian Croitor la 100 metri liber(12 ani), Șerban Cotos la 50 metri fluture(12 ani), Antonia Nițu la 50 metri liber(13 ani) și prin ștafeta de băieți 12 ani formată din Sebastian Croitor, Șerban Cotos, Ștefan Ropan și Vlad Brandis, în proba de 4×50 metri mixt. Sucevenii s-au ales și cu patru medalii de bronz, prin Sebastian Croitor la 50 metri liber, 50 metri spate și 100 metri spate(12 ani) și Ana Blănaru la 100 metri spate(12 ani).
„La aceste naționale școlare, sportivii noștri au avut o comportare excelentă, doborându-și multe recorduri personale, dar și ale Sucevei. Mai mult, cei ce au luat argintul au pierdut aurul la mustață, iar o mare parte din componenții lotului au pierdut bronzul la câteva sutimi de secundă”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Performanţe remarcabile pentru înotătorii de la CSŞ 3 Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava