Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Reşiţa s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Marş, competiţie care a adunat la start 161 de sportivi. Atleţii de la CSM Suceava au avut o comportare deosebită reuşind să urce de cinci ori pe podiumul de premiere.

Medalii de aur au obţinut Ştefan Mangu, în proba de 10 kilometri marş la categoria juniori II şi Vlad Crâşmaru care s-a impus în proba de 5 kilometri destinată juniorilor III. Cel mai titrat mărşăluitor sucevean, Andrei Gafiţa a sosit al doilea la categoria tineret şi al treilea în proba de 20 de kilometri marş la seniori.

Cea de-a cincea medalie pentru sportivii de la CSM Suceava pregătiţi de antrenorul Radu Mihalescu a fost adusă de echipa de juniori I formată din Ionuţ Stegar, Ioan Teodor Popescu şi Florin Severincu.

Datorită acestor rezultate de excepţie, Andrei Gafiţa şi Ştefan Mangu şi-au câştigat dreptul de a participa la Campionatele Balcanice din Grecia şi la Cupa Mondială din Italia. Stefan Mangu are „bilete” şi pentru Campionatul European care va avea loc în Georgia.

Performanţe remarcabile pentru sportivii de la CSM Suceava, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava