PNL
PSD
PMP

La finele săptămânii trecute, la Botoșani, a avut loc  Campionatului Național de Cros pentru Juniori 2, Juniori 3 și Copii 1 și 2. Competiție a fost organizată de către Federația Română de Atletism, cu sprijinul DJST Botoșani și al Asociaţiei Judeţene de Atletism Botoșani.

La finalul competiție sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei secția atletism au cucerit urmatoarele rezultate:

Juniori 2 Proba de 6000 metri

-Ihnatiuc Andrei Campion Național sportiv legitimat CSȘ Radăuți dubla legitimare CSM Dorna Vatra-Dornei

-Vice-Campioni Național cu echipa- CSM Dorna Vatra-Dornei (formata din Ihnatiuc Andrei ,Moroșan Mihai Alexandru,Iluca Valentin Sorin)

Juniori 3 Proba de 4000 m

-Negoița Dragoș Campion Național sportiv legitimat  CS Atletico Slanic-Prahova dubla legitimare CSM Dorna Vatra-Dornei

-Cristo Balint locul 4 sportiv legitimat CS Atletico Slanic-Pravova dubla legitimare CSM Dorna Vatra-Dornei

-Alexandru Prâsneac locul 5

-Campion Naționali cu echipă (formata din Negoița Dragoș,Cristo Balint, Prâsneac Alexandru și Ivan Rareș)

-Vice-Campioni Naționali cu echipa Copii 1  proba 1500 metri (formata din Bodea Petru,Capra Andrei,Hrisca Stelian și Stoloniciuc David)

”Sunt încântat de medaliile obținute de sportivii mei și sper că acest Campionat Național de Cros să-i motiveze pentru sezonul de sală care urmează .

Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele munci acestor sportivi, Black-Hill Vatra-Dornei, Aqua Carpatica, Coloana Center Vatra-Dornei,Soriniko Vatra-Dornei și Mol România” a declarat profesorul Prâsneac Cristian de la CSM Dorna Vatra-Dornei.

Zestrea de medalii a sportivilor din județul Suceava de la Campionatele Naționale de Cros pentru juniori și copii a fost completată de Mădălina Sîrbu, Talida Sfarghiu și Moroșan Anca, primele urcând pe podiumul de premiere la individual, cea de-a treia împtreună cu echipa

”Felicit sportivele noastre pentru efortul depus și doresc să mulțumesc Primăriei Câmpulung Moldovenesc, Consiliului Local și Primarului Mihăiță Negură pentru susținerea sportivilor. Vreau să muțumesc și sponsorilor Goldnutrition Romania, Neurokinetics, MOL România și Câmpulung PapaBun, care contribuie la buna pregătire a sportivilor” a spus antrenoarea de la CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung, Erzilia Țîmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Catalina Culipei - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava