Comenzi MOPAN Suceava

Cei mai mici atleţi ai clubului CSM Suceava s-au descurcat admirabil la “Cupa de Iarnă”, care a avut loc la finele săptămânii trecute la Bacău, reuşind să urce de patru ori pe podiumul de premiere. Competiţia a adunat la start aproape 500 de participanţi.

Performerul delegaţiei sucevene a fost Tudor Axinte, care a confirmat forma bună de la Campionatele Naţionale şi a cucerit la Bacău doua medalii de aur în probele de lungime şi 50 de metri garduri – la categoria copii II. Sportivii pregătiţi de Silviu şi Cristina Casandra au mai urcat în doua rânduri pe podiumul de premiere prin Fabian Stanciuc, medaliat cu argint în proba de 50 de metri garduri la categoria copii III şi ştafeta masculină, formată din Tudor Axinte, Bogdan Rusu, Yanis Pipirig şi Fabian Stanciuc, medaliata cu argint la categoria copii II.

Alţi cinci sportivi de la CSM Suceava şi-au doborât recordurile personale la competiţia băcăuană, Claudia Ghiuţă, Roxana Ghiuţă, Andreea Cucoşel, Delia Ocheană şi Irina Ilaşcu.

În acelaşi concurs, Ciprian Vodă, pregătit la CSM Suceava de Radu Mihalescu a câştigat medalia de aur în proba de 600 de metri la categoria copii II.

Performanţe remarcabile pentru sportivii de la CSM Suceava la „Cupa de Iarnă” de la Bacău, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava