MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute în cadrul complexului sportiv ”Iosif Sîrbu” din București, acolo unde este și sediul FRTS a avut loc Cupa României la tir sportiv pentru toate categoriile de vârstă în probele de arme cu glonț de calibru redus. Sub atenta îndrumare a specialiștilor federației care s-au asigurat că sunt respectate toate normele de protecție împotriva răspândirii coronavirusului, fără a uita de siguranța din poligon cei mai buni sportivi din România au avut ocazia să se întreacă la primul concurs de gen după o pauză de jumătate de an.

Bucovina a fost reprezentată la competiție de sportivii de la CSM Suceava și CSS Rădăuți, sportivi pregătiți de profesorul doctorand Ștefan Buiucliu. Eduard Nemțoc, Matei Murin, Adrian Durnea și Iustin Lucan, toți juniori, au avut o comportare deosebită reușind să cucerească 20 de medalii de aur și argint în probele de pușcă cu glonț calibru redus.

”Pentru primul concurs după o pauză îndelungată și punând la socoteală emoțiile generate de vârsta sportivilor rezultatele sunt modeste pentru dorința mea de a promova din nou sucevenii la loturile naționale ale României.
Cum spunea unul din mentorii mei de la clubul Steaua în urmă cu 25 de ani, că cel mai bun antrenament este concursul, startul poate fi considerat reușit în perspectiva viitoarelor finale ale Campionatelor Naționale de pușcă cu glonț de calibru redus pentru juniori care vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Este firesc să mulțumim întregii echipe care stă în spatele pregătirii sportivilor, instructori sportivi, antrenori, secretari, contabili, directori care s-au străduit într-o perioadă dificilă să ne susțină. Experiența acumulată în funcțiile vremelnice din cadrul FRTS ca antrenor federal și metodist la lotul olimpic m-au ajutat să dau un plus de valoare pregătirii sportivilor și relațiilor cu aceștia” a declarat antrenorul de la CSM Suceava și CSS Rădăuți, profesor doctorand Ștefan Buiucliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava