Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Pitești s-au desfășurat Campionatele Naționale de Atletism pentru cadeți (U18). Sportivii de la CSM Dorna Vatra – Dornei au avut o comportare remarcabilă reușind să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere.

În proba de 1500 metri Pop Adelin, sportiv cu dubla legitimare CSȘ Hunedoara/ CSM Dorna Vatra Dornei, a obținut medalia de argint, bronzul revenindu-i altui dornean, get-beget de data asta, Prâsneac Alexandru. În proba de 800 metri câștigator a a fost sportivul Pop Adelin sportiv de la CSȘ Hunedoara/CSM Dorna Vatra-Dornei, medalia de argint revenindu-i tot lui Prâsneac Alexandru.

În proba de 400 metri sportivul dornean Covasneanu David -George a obținut medalia de argint. Un rezultat de excepție a realizat și sportivul rădăuțean, Costîn Ciprian, clasat pelocul trei în proba de 5000 metri și pe locul patru în proba de 3000 metri. Sportivii dorneni au fost antrenați de Crsitian Prâsneac, iar cei rădăuțeni de profesorul Bogdan Roscaneanu.

”Sunt încântat de evoluția sportivilor mei la acest Campionat Național. Remarc ascensiunea tânărului Prâsneac Alexandru, care este juniorIII și a avut să se lupte pentru medalii cu cei mai mari. Următoarea competiție la care vom lua startul este Campionatul Național U 20, care va avea loc tot la Pitești la sfârșitul acestei luni. Aș vrea să mulțumesc și celor din spatele munci noastre, Consiliul Local și Primaria Municipiului Vatra-Dornei, Aqua Carpatica și Lordinul Vatra-Dornei” a declarat antrenorul dornean Prâsneac Cristian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava