Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima perioadă, tinerii practicanți ai badmintonului de la Şcoala Gimnazială ,,Iulian Vesper’’ din comuna Horodnic de Sus, au participat la mai multe concursuri, la care au obținut rezultate remarcabile.
În luna februarie au fost invitaţi la ,,Cupa CS Botoşani’’, de unde s-au întors cu prestigiosul trofeu, câştigând 5 din cele 8 categorii de vârstă.
În zilele de 2 şi 3 martie au participat la ,,Cupa Mărţişorului” la badminton oganizată la Şcoala Nr.11 ”Miron Costin” din Suceava de către clubul Sportiv ”Polisport Bukovina”, în compania experimentatelor echipe ale cluburilor din Republica Moldova ,,Adriani-Piatra Neamţ”, ,,Interfast Bacău’’, ,,CS Botoşani”, ,,CSŞ Oneşti’’, ,,Clubul Copiilor” Gura Humorului’’, Clubul Sportiv ”Polisport Bukovina’’ şi Şcoala gimnazială ,,Iulian Vesper’’ din Horodni de Sus. Tinerii sportivi horodniceni au câştigat la două categorii prin fraţii Robert şi Marian Moroşan, la categoriile sub 9 respectiv sub 13 ani, două locuri II prin Alisa Moroşan (la categoria sub 15ani) şi Maria Luţa (la categoria sub 13 ani) şi un loc III prin Ionela Popescu (la categoria sub 11 ani) şi locul II pe echipe după Clubul din Oneşti .
În a doua săptămână a lunii martie, sala de sport a municipiului Fălticenia găzduit etapa judeţeană la badminton din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. La întreceri au participat cei mai buni sportivi din Gura Humorului, Suceava, Horodnic de Sus şi Fălticeni.
La finalul unor partide deosebit de disputate, sportivii horodniceni au fost printer protagoniști, câștigând 5 din cele 6 diplome puse în joc.
La fete, fosta campioană judeţeană de anul trecut şi ocupanta locului VIII pe ţară, Anamaria Motrescu din Gura Humorului, a fost învinsă de talentata şi ambiţioasa Alisa Moroşan.
La băieţi, în cea mai spectaculoasă finală, s-au întâlnit fostul campion judeţean şi ocupantul locului VIII pe ţară, Ionuţ Popescu şi prietenul şi colegul său de echipă, Ilie Luţa. Acuzînd ușoare problem de sănătate, Ionuţ Popescu a fost să se recunoască învins.
”Rezultate obținute de sportivii noștri la Olimpiada Națională a Sportului Școlar și faptul că și foştii și actualii campioni județeni sunt din Horodnic de Sus reprezintă o mândrie pentru noi și garanția faptului că badmintonul din această localitate are viitorul asigurat” a afirmat profesorul Gheorghe Onica care împreună cu colegul său de catedră Cristi Stanichevici, i-au pregătit pe sportivii din Horodnic de Sus.

Clasament final masculin
locul I – Ilie Luţa, locul II – Ionuţ Popescu, locul III – Marian Moroşan
Clasament final feminin
locul I – Alisa Moroşan, Locul II – Anamaria Motrescu (Gura Humorului), locul III – Alina Rusu
Câștigătorii vor participa la faza zonală care va avea loc în luna aprilie la Onești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava