MOPAN Suceava

Pe final de an competiţional, atleta Liceului cu Program Sportiv Suceava Cosmina Lupaşcu, pregătită de antrenorul Toader Flămând, a reuşit o evoluţie foarte bună la un concurs internaţional desfăşurat la Chişinău, o competiţie de tradiţie la care sunt invitaţi de mulţi ani atleţii din judeţul Suceava. Dacă la ediţiile precedente probele de viteză erau dominate de atleţii din Bulgaria şi Ucraina, în acest an judeţul Suceava a avut o reprezentantă pe podiumul a două astfel de probe. Suceveanca a trecut cu bine de calificări, dar la finalul cursei de 60 metri plat s-a relaxat după linia de sosire şi a căzut, accidentându-se la genunchi. În ciuda acestui fapt, Cosmina Lupaşcu a avut o evoluţie bună în finala probei şi a câştigat medalia de bronz cu un timp foarte bun, 8,08 secunde.
În a doua zi de concurs, sportiva de la LPS Suceava a dominat proba de 200 metri plat şi a câştigat aurul la junioare II, după 26 de secunde şi 90 de sutimi.
„Mă bucur că sportiva noastră a avut o evoluţie foarte bună în ciuda unei accidentări, mai ales că până acum bulgarii şi ucrainenii dominau probele de viteză. Cosmina Lupaşcu este o sportivă cu reale calităţi pentru probele de viteză şi sper ca la vară să confirme cu rezultate şi-n campionatele naţionale, chiar dacă în perioada de iarnă nu prea avem unde să ne pregătim, din cauză că sălile noastre nu corespund unei pregătiri corespunzătoare pentru proba de 200 de metri”, a declarat antrenorul Toader Flămând.
În aceeaşi competiţie de la Chişinău, o altă sportivă pregătită de antrenorul Toader Flămând, Ana Maria Bucătăriu, a reuşit să câştige medaliile de bronz la junioare II în probele de 1500 şi 2000 de metri.

Performanţe remarcabile pentru tânăra Cosmina Lupaşcu la un concurs internaţional la Chişinău, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava